Persondatapolitik (GDPR)

Vi samler nogle data om dig nemlig dit: Fornavn, efternavn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse,
ordrenumre, ordrehistorik, vare informationer, pris og cookies.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig 
med GLS og for at du kan fortryde dit køb, eller hvis der kommer reklamationer på varen.
Personoplysningerne registreres hos Kongebørn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos Kongebørn.dk er Jonas Nilsson og kontakt kan træffes på jonas@kongebørn.dk.

Dine oplysninger sælges naturligvis ikke til tredjepart, men bliver videregivet for at give bedst mulig service til dig som kunde. 
Vi levere selvfølgelig ikke dine oplysninger til andre end GLS og/eller Stripe A/S.

GLS (https://gls-group.eu/DK/da/home) modtager følgende oplysninger om dig, hvis du som kunde vælger at modtage varen som pakke: fornavn, efternavn, adresse, tlf.nr og e-mailadresse.
Stripe A/S (https://stripe.com/dk) modtager følgende oplysninger om dig, hvis du som kunde vælger at betale med kredit kort: kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre (CVV).

Du har som kunde ret til at gøre indsigelse og du har også ret til indsigt i at se de oplysninger vi har om dig. 
Disse rettigheder har du efter persondataloven og de kan fåes ved at rette skriftlig henvendelse til butikken på denne mail:
kongeboern@gmail.com 

Med Venlig Hilsen
Lonni Nilsson, indehaver af Kongebørn

Persondatapolitikken er senest opdateret 31. December 2018